Clinics in Dermatology

Contact

Uw Dermatoloog in Brussel

Afspraak elektronische agenda:

In het kader van het project Cliderm, kenniscentrum voor Dermatologie, kunt u bij dr. Pierre Vereecken terecht voor consultaties:
In zijn kantoor aan huis, 8 Avenue Nellie Melba, te B-1070 Brussel (Anderlecht), in de buurt van het Astridpark,
aan de grens van Etterbeek, Schaarbeek en Woluwe, 207-209 Boulevard Reyers, te B-1030 Brussel (net naast het Vergoteplein) waar alle nieuwe technologieën ter beschikking staan (Cliderm Central Medical Office)

Consultaties en kleine ingrepen kunnen op elke van onze locaties plaatsvinden. Op de zetel Cliderm Central Medical Office zijn alle geavanceerde technologieën ter beschikking. Een afspraak maken kan telefonisch, of door een bericht of SMS achter te laten op:

 +32 497 47 77 77 of op zijn secretariaat op het nummer  +32 2 792 62 22

Ook kunt u een afspraak aanvragen door te mailen naar:
dr.vereecken@dermatologist.be

– u inschrijven via zijn elektronische agenda:

 

Informatie voor OTAN personeel

Exclusief consult voor OTAN personeel.

Expat Medical Center (EMC) OTAN

Boulevard Léopold III

1110 Brussel

Informatie voor medische beoefenaars

Dr. Pierre Vereecken is de oprichter van het European Institute for Dermatology Practice and Research, dat als doel heeft om de kennis in Dermatologie voor medische beoefenaars (huisartsen en specialisten, zorgverleners en assisterend personeel, schoonheidsspecialisten, kinesisten, tandartsen) te verbeteren en verspreiden.


Bent u medisch beoefenaar en hebt u vragen tijdens uw consultatie? Of wilt u een patiënt doorverwijzen? Wilt u een bijeenkomst van het type Glems (Groepen voor de evaluatie van de medische praktijk) organiseren om over een dermatologisch onderwerp te discussiëren? Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Contacteer ons